You are currently viewing CarHelp toivottaa Rauhallista Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta!

CarHelp toivottaa Rauhallista Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta!

Vuosi 2020 alkaa olla loppumaisillaan ja on aika kiittää meidän tyytyväisiä asiakkaita, taitavia yhteistyökumppaneita ja mahtavia työntekijöitä kuluneesta vuodesta.

Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen, mutta kaikesta huolimatta aikaansaimme paljon hyvää ja saavutimme merkittäviä kehitysaskelia. Asiakasmäärämme kasvoi tasaisesti koko vuoden ja avasimme toisen toimipisteen Tuusulaan. Jatkamme ensi vuonna aktiivisesti toimintamme kehittämistä ja laajentamista.

Nyt on tullut aika hiljentyä joulun viettoon oheisen kuvan saattelemana ja toivottaa kaikille oikein rauhallista joulua sekä onnea ja menestystä vuoteen 2021. Lämmin kiitos vielä kerran kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja työntekijöillemme kuluneesta vuodesta. Tervetuloa asioimaan kanssamme myös ensi vuonna!

Tänä jouluna CarHelp lahjoittaa Lastenklinikoiden Kummeille 1 000 euroa. Avustus kohdistetaan potilasviihtyvyyteen ja tarkemmaksi kohteeksi on valittu Helsingin uusi lastensairaala. Myös yksityishenkilöillä on oiva tilaisuus osoittaa lahjoituksia lastenklinikoiden pienille potilaille, kun MTV3 televisioi kummien perinteisen joulukonsertin varainkeräyksineen joulukuun 11. päivä klo 20. Lahjoitusvaroja käytetään sairaaloiden laitehankintoihin, lastentautien tutkimustyöhön, potilasviihtyvyyden parantamiseen sekä lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. Kummien toimintaan voit tutustua tarkemmin järjestön nettisivuilla www.kummit.fi, joiden kautta voi myös tehdä lahjoituksia jatkuvasti.

Hyvää ja rauhallista joulunaikaa! 

Tauri Ojala 
Toimitusjohtaja