26JPN CRYSTAL COAT 1000ML

54,90 

  • Helsinki – 2
  • Tuusula – 4
  • Kirkkonummi –

6 varastossa

Kuvaus

Edistyksellinen ja pitkään kehitelty ammattitason keraaminen pinnoite helppokäyttöisessä suihkutettavassa muodossa! Suihkuta ja pyyhi pois!

26JPN Crystal Coat luo autollesi jopa 9kk kestävän lujan, likaa hylkivän ja naarmuuntumista estävän suojapinnan helpolla käsittelyllä, jonka jokainen voi suorittaa lähtötasosta riippumatta.

26JPN Crystal Coat:in ainutlaatuinen koostumus, joka pohjautuu tämän hetken viimeisimpään kemialliseen osaamiseen, mahdollistaa auton maalipinnan suojaamisen jopa 9 kuukaudeksi vain yhdellä helpolla käsittelyllä.

Suihkutettuna auton maalipintaan, 26JPN Crystal Coat kovettuu luoden autosi maalipintaan lujan, erittäin hyvin kulutusta kestävän suojapinnan joka suojaa autoasi erilaisia sääolosuhteita sekä naarmuuntumista vastaan, hylkien vettä ja likaa erinomaisesti. Upealla kiillolla varustettuna.

HUOM! Älä sekoita vahapohjaisiin pesujen jälkeen käytettäviin tuotteisiin. Crystal Coat on kestopinnoite, ei jatkuvaa uusimista vaativa pesu -sealant.

✔ Ennennäkemätön kesto – Crystal Coat luo 6-9kk kestävän suojan autosi maalipintaan.

✔ Ainutlaatuinen koostumus – Luo erittäin lujan suojapinnan joka kestää hyvin kulutusta.

✔ Hylkii tehokkaasti likaa ja ehkäisee maalipinnan naarmuuntumista.

✔ Kustannustehokas ja riittoisa – Jopa alle 5€ per käsittely!

✔ Helppokäyttöinen – Helppo levittää! Suihkuta ja kiillota!

✔ Myrkytön, fosfaatiton ja biohajoava – Ympäristöystävällinen

Crystal Coat -käsittely on todella helppo ja vaivaton suorittaa. Suihkuta ja kiilloita!

Pinnalle levitettynä 26JPN Crystal Coatin kovettuu luoden tiheän hybridipolymeeriverkon, luoden maalipinnalle kovan suojapinnan joka hylkii vettä ja likaa, sekä ehkäisee naarmuuntumista suojaten autoasi jopa 9 kuukautta.

Crystal Coat on suunniteltu siten, että käsittely on helppo tehdä ja pinnoitteen ominaisuudet säilyvät muita vastaavia tuotteita huomattavasti pidempään vaikka autoa pestäisiin usein.

26JPN Crystal Coatin läpimurto sen ainutlaatuisessa koostumuksessa on jotain mitä ei ole ennen nähty. Pitkän kehitystyön ja Brittiläis -Japanilaisen tietotaidon ansiosta kehitetty Crystal Coat pohjautuu tämän päivän edistyksellisimpään kemiaan, mitä tulee autonhoitotuotteisiin.

Yhdellä 500ml Crystal Coat -pullo riittää jopa 10:neen käsittelyyn! Alle 5€per käsittely!

 

Käyttöohje:

✔ Crystal Coat tulee levittää puhtaalle ja kuivalle pinnalle. Parhaan lopputuloksen saamiseksi käsittele maalipinta kuivassa ja lämpimässä tilassa. Vältä käyttöä suorassa auringonpaisteessa.

✔ Suihkuta pieni määrä Crystal Coat:ia käsiteltävään pintaan (2-3 suihkausta riippuen käsiteltävän paneelin koosta) ja kiillota paneeli mikrokuituliinalla varmistaen että koko paneeli on käsitelty. Lopuksi käännä puhdas puoli liinasta viimeistelläksesi pinnan.

✔ Käsittele yksi paneeli kerrallaan.

✔ Parhaan mahdollisen keston takaamiseksi toinen kerros voidaan levittää 1h jälkeen.

✔ Voit myös suihkauttaa Crystal Coatia suoraan mikrokuituliinaan ja levittää aineen liinalla käsiteltävään pintaan. Varsinkin hankalimmat paikat on helppo käsitellä tällä tyylillä.

✔ 26JPN Crystal Coat sopii kaikillle maalipinnoille. Crystal Coat voidaan kerrostaa keston lisäämiseksi, jättäen kiiltävän suojapinnan joka ei tule kellastumaan ajan saatossa.