Continental UltraContact 215/55R17 UUTUUS!

150,00 

Osasto:

Kuvaus

Continental esittelee UltraContact-kesärenkaan, jolla on erittäin pitkä käyttöikä ja joka täyttää niin tutut turvallisuusvaatimukset kuin muuttuvan yhteiskunnan trendit. Renkaaseen on suunniteltu uusi seos ja kulutuspinta siten, että kilometrimäärät ja maksimaalinen kestävyys yhdistyvät turvallisiin ajo-ominaisuuksiin, alhaiseen vierintävastukseen ja matalaan melutasoon.
Uusi UltraContact-kesärengas on saatavissa vuoden 2022 keväästä alkaen.

Täydellinen hallinta märillä teillä.
Erittäin lyhyet jarrutusmatkat sekä kuivilla että märillä tienpinnoilla.
Hyvät märkäpito-ominaisuudet ja pitkä kestävyys.
Alhainen melutaso.

Parempi turvallisuus märillä teillä.
Märillä teillä vesiliirron riski riippuu renkaan kulutuspinnan keskialueen kunnosta.
Uuden UltraContactin suuri määrä erilaisia vinoja lamelleja mahdollistaa veden poistumisen tehokkaasti kosketuspinnalta kulutuspinnan uriin ja renkaan olkapäihin. Tämä niin kutsuttu viistelamellikonsepti nopeuttaa veden poistumista ja takaa lyhyet jarrutusmatkat sateella.

Erittäin lyhyet jarrutusmatkat sekä kuivilla että märillä tienpinnoilla.
Toinen tapa vähentää kulumista ja pidentää käyttöikää on räätälöity kulutuspinta. Suuren lamellimäärän ja vankan kulutuspinnan ripojen yhdistelmä takaa erinomaisen jäykkyyden ja vakauden, kun renkaan jälki jakautuu tasaisesti koko kosketuspinnalle.
Märissä olosuhteissa toimii Diamond Edge puhdistajana, joka poistaa lyhyitä jarrutusmatkoja varten kosketuspinnasta vettä.

Adaptiivinen erinomainen pito ja kilometritulos.
Uusi, erittäin kestävä kumiseos, joka tunnetaan nimellä YellowChili. Se koostuu verkosta kestäviä polymeeriyhdisteitä, joiden kuluminen on vähäisempää kuin tavallisten yhdisteiden. Laadukkaiden ainesosien ansiosta se lukittuu hyvin myös tienpintaan ja antaa hyvän pidon, mikä varmistaa tehokkaan liikkeellelähdön, tarkan ohjauksen ja lyhyet jarrutusmatkat.

Koska ajaminen on paljon hauskempaa kuin renkaista murehtiminen, UltraContact – sen YellowChili-seoksella ja harmonisoidulla kulutuspintakuvioinnilla rengas tarjoaa erittäin korkean kilometrisuoritteen sekä turvallisen ja tasapainoisen ajokokemuksen. Jotta sinun ei tarvitse huolehtia uusien renkaiden ostamisesta hyvin, hyvin pitkään aikaan.

Lisätiedot

Brand

Continental

Halkaisija

17

Korkeus

55

Leveys

215

Märkäpito

A

Nopeusluokka

94V FR

Ohiajomelu

69.0 dB

Polttoainetaloudellisuus

B

Vuodenaika

Kesä