HITSAUSTYÖT

Auton hitsaustyöt on palvelu, jota saatat tarvita autoosi onnettomuuden jälkeen tai yleisen kulumisen korjaamiseksi. Kylmä sää ja maastoajaminen voivat kuluttaa ajoneuvoasi, sekä näkymätön ruoste voi kerääntyä ja hajottaa peltejä; monet yllättyvät, kun he tarvitsevat hitsaustyötä, vaikkei autolla ole sattunut vahinkoja. Hitsaustöiden määrä riippuu vahinkojen määrästä. Jossain tapauksissa tarvitaan vain pieni pistehitsi pienen reiän korjaamiseen. Joskus koko pelti täytyy vaihtaa tai muuta merkittävää työtä joudutaan tekemään.

HITSAUSTYÖT – HITSAUSTYÖ PROSESSI

Hitsaustyöt autolle vaativat muokkausmateriaaleja, joihin käytetään lämpöä niiden yhdistämiseen. Hitsaus on tehokkain tapa yhdistää komponentteja toisiinsa pysyvästi ja se on turvallinen tapa tehdä autonkorjausta. Eikä pelkästään sitä, mutta hitsaus on myös tehokas ratkaisu ruosteen ja korroosion poistoon, jotka voivat olla uhkana ajoneuvon rakenteiden kestävyydelle.

Erikoistumme auton hitsaustöihin kaikille automerkeille. Hitsaustyöt meillä kattavat useita autoon liittyviä palveluita. Suoritamme hitsausta sekä korjausta auton pelleille ja ruostevahingoille.

Ruosteen korjauksessa ruosteiset osat poistetaan, jonka jälkeen uutta peltiä hitsataan autoon korvaamaan ruostuneet ja kuluneet osat. Ruostevahinko täytyy korjata mahdollisimman nopeasti, sillä ruoste voi levitä autoon nopeasti.

HITSAUS VAATII TARKKUUTTA

Korkealaatuisia välineitä ja kulutusmateriaalia, sekä taatusti ammattimaisia taitoja, kun ajoneuvoja korjataan. Hitsaus on hyödyllisintä korin korjaukseen ja isompiin runkotöihin. Auton omistajana olet varmasti törmännyt seuraaviin ongelmiin: hajonnut pelti, ruosteläiskä tai reikä auton korissa. Ehkä olet löytänyt murtuman rungossa tai äänenvaimentimessa, tai ruostuneen öljysäiliön. Näiden korjauksien tekeminen on helppoa ammattilaishitsaajalle. Säästät aikaa ja rahaa, kun korjaat ongelman itse uusien osien ostamisen sijaan.

Tarjoamme korkealaatuista hitsaustyötä ja ruosteenpoistoa varmistaaksemme asiakkaiden tyytyväisyyden

Hitsaustyöt (sis. kaasu ja lanka)

89€/h