NOUTOPALVELUT

Noutopalvelu – tee huollosta vieläkin helpompaa.

Pääkaupunkiseudulla voit toimittaa autosi huoltoon noutopalvelun avulla. Asiakkaan toiveesta noudamme auton huollettavaksi – vaikka tämän kotipihasta. Nouto-/palautuspalvelun käyttö veloitetaan erikseen.

Palvelu toimii pääkaupunkiseudulla, kun nouto- ja palautusosoite sijaitsevat alueella: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula tai Vantaa. Varaa noutopalvelu samalla kun varaat huoltoajan.

Huom! Tarvittaessa myös hinausapu.

Kun tarvitset auton kuljetusta Suomen ja Viron tai Viron ja Suomen välillä, niin otathan reippaasti yhteyttä!

ILMAINEN ROMUAUTON NOUTO

Huolehdimme myös romuauton kierrätyksestä

Olisiko aika toimittaa vanha ajoneuvo romuttamolle? Auton romutus tulee ajankohtaiseksi, kun auto ei ole enää ajokelpoinen eikä korjaus kannata. CarHelp hoitaa romuautojen noudon ilmaiseksi Kirkkonummella, Siuntiossa, Vihdissä, Lohjalla sekä muualla Uudenmaan alueella.

CarHelp on Kuusakoski OY:n valtuuttama kelpokerääjä.

Noudamme niin pihassa olevat romuautot kuin vielä vahinkopaikalla olevat rikkoutuneet tai kolaroidut autot, jotka toimitamme eteenpäin autoromuttamoon.

Kun luovutat romuautosi kelpokerääjälle, voit olla varma, että auton kierrätys hoidetaan asianmukaisesti. Samalla saat virallisen romutustodistuksen, joka päättää autoon liittyvät omistajan vastuut ja joka todistaa auton oikeaoppisen kierrätyksen. Romuautosta voidaan kierrättää tai hyödyntää jopa 95 %, mikä säästää ympäristöä.

Noutopalvelu (suunta/edestakaisin)

30€/50€

Hinauspalvelu​ (Kirkkonummella alk. 70€)

alk. 80€

Autonkuljetukset Suomesta Viroon ja Virosta Suomeen (sis. laivalippun)

alk. 350€