PAKETTIAUTON VUOKRAUS

Tervetuloa CarHelpin pakettiauton vuokrauksen pariin! Olemme luotettava kumppanisi, kun tarvitset käytännöllistä ja tilavaa kuljetusratkaisua niin muuttoon, tavarantoimituksiin kuin erilaisiin projekteihin. Etsitpä sitten pientä pakettiautoa tai isompaa kuorma-autoa, meillä on juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Tarjoamme myös mahdollisuuden vuokrata sijaispakettiautoa korjattavana tai huollossa olevan pakettiauton tilalle.

ALOITA VUOKRAUS TÄSTÄ

* Polttoaine ei sisälly hintaan

Hintaan sisältyy: vapaa kilometrimäärä (vain tapauksessa, jossa auto on käytössä yli 30 päivää, on rajoitus 3000 km kuukaudessa), liikennevakuutus, täysi kasko.

Mikäli olette kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä meidän huoltokeskukseen puhelimitse +358 44 2388 111 tai lähettäkää kysely rent@carhelp.fi.

Renault TRAFIC
1.6 l, Diesel, Manuaali

sijainti: Kirkkonummi
29€/2h   74€/vrk
Lisätiedot ja varaus >
Renault MASTER
2.0 l, Diesel, Manuaali

sijainti: Kirkkonummi
44€/3h   89€/vrk
Lisätiedot ja varaus >

Miksi valita CarHelp pakettiauton vuokraukseen?

1. Laaja valikoima: Tarjoamme monipuolisen valikoiman pakettiautoja eri kokoluokissa ja ominaisuuksilla. Voit valita juuri tarpeisiisi sopivan kokoisen ja tyyppisen pakettiauton.

2. Joustava varaaminen: Varaaminen on tehty helpoksi verkkosivustomme varauskalenterin kautta. Voit valita nouto- ja palautuspäivät sekä -ajat kätevästi omien aikataulujesi mukaan.

3. Kilpailukykyiset hinnat: Tarjoamme kilpailukykyiset ja läpinäkyvät hinnat ilman piilokuluja. Voit suunnitella budjettisi tarkasti etukäteen.

4. Luotettava tekniikka: Pakettiautomme ovat hyvin huollettuja ja teknisesti kunnossa, joten voit luottaa siihen, että kuljetus sujuu turvallisesti ja sujuvasti.

5. Asiakaspalvelu: CarHelpin ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi on valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissäsi. Meille asiakkaan tyytyväisyys on etusijalla.

6. Joustavat nouto- ja palautusvaihtoehdot: Voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton kätevästi aikataulujesi mukaan, jotta se sopii parhaiten suunnitelmiisi.

Kun etsit luotettavaa pakettiauton vuokrausta Kirkkonummella, CarHelp on valintasi. Etsi meidät hakusanalla “pakettiauton vuokraus Kirkkonummi” ja varaa kätevästi juuri tarpeisiisi sopiva ajoneuvo. Olemme täällä helpottamassa kuljetustarpeitasi ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla!