RENGASHOTELLI

CarHelpillä voit säilyttää renkaitasi tarpeitesi ja toivetesi mukaan. Jos haluat, tarjoamme myös renkaiden kuntotarkastusta. Kuntotarkastukseen liittyy, muun muassa, rengasurien mittaaminen sekä venttiileiden ja ilmanpaineen tarkastus. Kuntotarkastuksen yhteydessä saat ohjeita meiltä, olisiko syytä vaihtaa renkaat. Rengashotellissa tarjoamme pyörien tasapainotusta (erillisestä maksusta). Rengashotelli @ CarHelp

MIKSI KANNATTAA VALITA RENGASHOTELLI RENKAIDEN SÄILYTTÄMISEEN?

Renkaiden säilyttäminen oikeissa olosuhteissa hidastaa niiden vanhenemista. Renkaat on syytä suojata valolta, erityisesti auringonvalolta ja kovalta keinotekoiselta valolta, jossa on paljon UV-säteilyä. Renkaat eivät saa altistua kosteudelle tai liian korkeille lämpötiloille. CarHelpillä on juuri oikeat olosuhteet renkaille ja se huomioidaan aina, jotta renkaiden vaihto onnistuu vaivatta seuraavalla kaudella. Lisäksi säästät tilaa, kun et säilytä renkaita kotonasi.

Rengashotelli on helppo ja edullinen tapa säilyttää renkaita, mutta on myös monia muita syitä, miksi renkaat kannattaa tuoda rengashotelliin. Renkaiden käyttöikä lyhenee merkittävästi, jos niitä säilytetään väärissä olosuhteissa. Liian kostea, liian kylmä (alle -0 C) tai liian lämmin (yli +15 C) säilytys lyhentää aina renkaiden käyttöikää. Tietenkin renkaat kestävät rankkoja olosuhteita – niillä kuitenkin ajetaan jäällä ja lämpimillä teillä. Pitää kuitenkin muistaa, että kesä- ja talvirenkaita ei käytetä puoleen vuoteen, joten miksi lyhentäisit niiden käyttöikää passiivisesti, kun niitä ei tarvita? Rengashotellin ihanteellisissa olosuhteissa käyttöikä ei lyhene.

Renkaat täytyy säilyttää myös niin, ettei niihin asetu voimakasta painetta mistään suuntaa – ei sivuilta eikä reunoista. Näin ne pysyvät muodossaan parhaiten.

Renkaiden kausisäilytys + vakuutus / kausi

56€

Tarjous! Renkaiden kausisäilytys + vakuutus + allevaihto / kausi

79€