RENGASHOTELLI

Kyllästyttääkö renkaiden raahaus ja tilanpuute? Tutustu CarHelpin rengashotellipalveluun!

CarHelpillä voit säilyttää renkaitasi tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tarjoamme myös renkaiden kuntotarkastusta, johon kuuluu rengasurien mittaaminen sekä venttiilien ja ilmanpaineen tarkastus. Kuntotarkastuksen yhteydessä saat meiltä ohjeita, olisiko syytä vaihtaa renkaat. Rengashotellissa tarjoamme pyörien tasapainotusta erillisestä maksusta. 

Miksi kannattaa valita rengashotelli renkaiden säilyttämiseen?

Renkaiden säilyttäminen oikeissa olosuhteissa hidastaa niiden vanhenemista. Renkaat on suojattava valolta, erityisesti auringonvalolta ja kovalta keinotekoiselta valolta, jossa on paljon UV-säteilyä. Lisäksi säästät tilaa, kun et säilytä renkaita kotonasi.

Rengashotelli on helppo ja edullinen tapa säilyttää renkaita. On monia syitä, miksi renkaat kannattaa tuoda rengashotelliin. Renkaiden käyttöikä lyhenee merkittävästi, jos niitä säilytetään väärissä olosuhteissa. Kesä- ja talvirenkaita ei käytetä puoleen vuoteen, joten miksi lyhentäisit niiden käyttöikää passiivisesti, kun niitä ei tarvita?

Renkaat täytyy säilyttää niin, ettei niihin asetu voimakasta painetta mistään suuntaa – ei sivuilta eikä reunoista. Näin ne pysyvät muodossaan parhaiten.

Kausisäilytyksen hinta sisältää yhden rengassarjan (max 4 kpl) säilytyksen yhden kauden ajan. Jos renkaita ei ole noudettu kyseisen kauden loppuun mennessä, asiakas on velvollinen maksamaan renkaiden säilytyksestä kulloinkin voimassa olevan uuden kausisäilytyshinnan. Tällöin asiakkaalle lähetetään lasku sopimuskauden päätyttyä. Maksukehotus viivästyskorkoineen lähetetään 14 vrk kuluttua ensimmäisen laskun eräpäivästä. Mikäli asiakas ei ole kahden (2) kirjallisen muistutuksen jälkeen maksanut laskua neljäntoista (14) päivän kuluessa toisesta muistutuksesta, renkaat ja vanteet katsotaan hylätyiksi ja ne siirtyvät CarHelpin omaisuudeksi.

  • Sopimus lasketaan automaattisesti jatkuvaksi, jos asiakas ei nouda renkaita ja vanteita sopimuskauden päätyttyä
  • Säilytämme talvirenkaat kesän ajan ja kesärenkaat talven ajan, ja palautamme ne sinulle juuri samassa kunnossa kuin ne olivat jätettäessä.
  • Ennen uuden kauden alkua, CarHelp tarkistaa renkaittesi kunnon ja ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parasta palvelua ja pitämään sinut ajan tasalla renkaittesi kunnosta.

Renkaiden kausisäilytys + vakuutus / kausi

56€

Tarjous! Renkaiden kausisäilytys + vakuutus + allevaihto / kausi

alk. 79€