RENGASTYÖT

Rengastyöt tulee tehdä ammattilaisen toimesta, jotta renkaat ja vanteet ovat sopivassa ajokunnossa. Renkaiden kuntoon investointi on sen arvoista. Hyväkuntoiset ja oikein säädetyt renkaat tekevät ajamisesta turvallisempaa ja polttoainetta kuluu vähemmän.

Teiden kunnosta ja sääolosuhteista huolimatta renkaiden täytyy aina olla hyväkuntoisia – matkustajien turvallisuus on niistä riippuvainen. Täten on tärkeää korjata renkaisiin liittyvät ongelmat välittömästi, rengastyöt autoosi täytyy tehdä säännöllisesti turvallisia ajokilometrejä varten. Laissa määritetyt kulutusrajat, oikea ilmanpaine ja renkaiden tyyppi ovat esimerkkejä siitä, mitä pitää ottaa huomioon renkaita tarkastaessa.

Nykyään autonomistajat käyttävät renkaidenvaihtopalveluita enemmän kuin ennen, kun vaihtavat kesä- ja talvirenkaat, tai kun rengas tai vanne hajoaa. Vanteiden tasapainotus, renkaiden ilmanpaineet ja renkaiden vaihtaminen tasaisen kulumisen varmistamiseksi on myös tärkeää, vaikka ajaisit hiljaa. Nämä tekemällä pidennät renkaiden käyttöikää merkittävästi.

Renkaiden sovitus on vastuullinen ja haastava tehtävä, eikä siinä ole varaa harrastelijoiden virheille, joten onnistunut sovitus vaatii ammattilaisen välineitä ja kokeneita työntekijöitä. Kaikki käytetyt välineet kalibroidaan jokaisen renkaanvaihtokauden alussa, jotta täydellinen renkaanvaihto ja korkealaatuiset tulokset varmistetaan oikeiden alan asiantuntijoiden toimesta.

Carhelpillä tarjoamme asiakkaillemme kokeneita ammattilaistyöntekijöitä, jotka tekevät rengastyömme. Teemme renkaanvaihtoa, asennuksia, tasapainotuksia ja korjauksia.

Voit myös säilyttää renkaasi rengashotellissamme talven tai kesän yli. Renkaiden säilyttäminen oikeissa olosuhteissa hidastaa niiden vanhenemista. Renkaat on syytä suojata valolta, erityisesti auringonvalolta ja kovalta keinotekoiselta valolta, jossa on paljon UV-säteilyä. Renkaat eivät saa altistua kosteudelle tai liian korkeille lämpötiloille. CarHelpillä on juuri oikeat olosuhteet renkaille ja se huomioidaan aina, jotta renkaiden vaihto onnistuu vaivatta seuraavalla kaudella. Lisäksi säästät tilaa, kun et säilytä renkaita kotonasi. Rengashotelli on helppo ja edullinen tapa säilyttää renkaita, mutta on myös monia muita syitä, miksi renkaat kannattaa tuoda rengashotelliin. Renkaiden käyttöikä lyhenee merkittävästi, jos niitä säilytetään väärissä olosuhteissa.

Olet tervetullut kaikenlaisiin rengastöihin Carhelpiin, jossa tarjoamme korkealaatuista palvelua asiakkaiden tyytyväisyyden takaamiseksi.

  • Renkaiden vaihto sisältää renkaiden ilmanpaine- ja kuntotarkastuksen.
  • Muista pulttien jälkikiristys n. 150-200 ajokilometrin jälkeen – vaihdoitpa renkaat itse tai asiantuntijan avustuksella. CarHelp-liikkeillä jälkikiritys tehdään veloituksetta.
  • HUOMIO! MIKÄLI AJONEUVO ON VARUSTELTU ILMAJOUSITUKSELLA, ILMOITATHAN SIITÄ TYÖNTEKIJÄLLE TYÖTÄ LUOVUTETTAESSA.

RENGASTYÖt

HENKILÖAUTO

PAKETTIAUTO /

MAASTURI

Renkaiden vaihto 4kpl

30€

40€

Renkaiden vaihto + tasapainotus 4kpl

55€

60€

Venttiilin vaihto (rengastyön yhteydessä)

10€

14€

Tasapainotus irtorengas 4kpl alk.

25€

30€

Pikapaikkaus (tubeless) irtorengas kpl.

20€

20€

Vannetyö + tasapainotus + allevaihto 4kpl 12”-13”

59€

59€

Vannetyö + tasapainotus + allevaihto 4kpl 14”-16”

68€

68€

Vannetyö + tasapainotus + allevaihto 4kpl 17”-18”

80€

80€

Vannetyö + tasapainotus + allevaihto 4kpl 19”-20”

100€

100€

Renkaiden kausisäilytys + vakuutus / kausi

56€

56€

Varastossa olevien renkaiden vaihto toisiin renkaisiin, esim. autonvaihdon yhteydessä

25€

25€

Tarjous! Renkaiden kausisäilytys + vakuutus + kuntotarkastus + allevaihto / kausi


Tarjous PLUS! Renkaiden kausisäilytys + vakuutus + huuhtelu + kuntotarkastus + allevaihto / kausi

79€89€

85€99€

Renkaiden huuhtelu 4kpl

20€

25€

RunFlat renkaiden asennuksen hintaan lisääntyy — 5€/rengas.

HUOM! Hintaan ei sisältyy rengaspaineantureiden koodaus/nollaus.

Rengaspaineanturin ohjelmointi / koodaus manuaalisesti 20€

Rengaspaineanturin ohjelmointi / koodaus tietokoneella 30€

Pulttien irrotus alk. kpl  20€