You are currently viewing Vuokrataan tilava paljukärry!

Vuokrataan tilava paljukärry!

 👊💥 Onko juhlat tulossa tai oletko kiinnostunut hemmottelemaan itseäsi muuten vain?

 👊💥 Haluaisitko vuokrata paljun jo tänään?

Nyt meiltä saatavilla sekä Kirkkonummen että Tuusulan toimipisteistä!

Aloita vuokraus tästä

Vuokrataan tilava 6-8 hengen paljukärry. Lämmitysaika noin 2-3 tuntia puulämmitteisellä kamiinalla. Helppo pitää puhtaana. Paljun voit hakea itse paikan päältä tai se voidaan kuljettaa erikseen toivomaasi paikkaan. Paljukärryn siirtämiseen tarvitset peräkoukullisen auton sekä B-ajokortin. Paljun omapaino noin 450 kg.

Vuokrattavat paljut ovat aina puhtaita (desinfioitu) ja valmiita käyttöön.

Vuokrausaika alkaa vuokrauspäivänä kello 12.00 ja vuokrausaika loppuu vuokrauspäivän jälkeisenä päivänä kello 10:00.

Vuokraushinnat

Vuorokausi MA-TO: 70 €

Vuorokausi PE-SU: 90 €

Viikonloppu PE-MA (3 päivää): 150 €

Viikko (7 päivää): 200 €

Juhannus (to-ma) 400 €
Joulu (4 päivää) 300€
Uusivuosi (4 päivää) 250 €

Lisäpalvelut:

Kuljetus paikanpäälle: 1 €/km +20 €

Pesu ja desinfiointi: 50 €/kerta

Lämmityspuut: 20 €/lämmityskerta (60 l.)

Paljun vuokraus Kirkkonummi ja Tuusula: Rentoudu nautinnollisessa paljussa

Haluatko tehdä arjestasi hetken verran erityisen rentouttavan ja unohtumattoman? Paljun vuokraus Kirkkonummella ja Tuusulassa tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia lämpimästä kylpyhetkestä luonnonkauniissa ympäristössä. Olitpa sitten juhlimassa erityistä tilaisuutta, viettämässä rentoa viikonloppua ystävien kanssa tai haluat vain hemmotella itseäsi, palju on loistava valinta.

Kirkkonummi ja Tuusula tarjoavat upeita puitteita rentoutumiselle ulkoilmassa. Voit vuokrata paljun esimerkiksi mökille, omalle pihallesi tai muuhun valitsemaasi paikkaan. Paljuilu ympäri vuoden on mahdollista, sillä monet vuokraajat tarjoavat myös talvipaljuja, jotka luovat erityisen tunnelman pakkaskelillä.

Paljun vuokrauspalvelut tarjoavat usein kattavan paketin, johon sisältyvät kaikki tarvittavat varusteet, kuten lämmityslaitteet, suodattimet ja ohjeet. Näin voit keskittyä täysin rentoutumiseen ilman huolta teknisistä yksityiskohdista. Voit valita erilaisista paljuista ja niiden koosta riippuen siitä, haluatko nauttia kylvystä yksin, kaksin tai isommalla porukalla.

Paljun vuokraus Kirkkonummella ja Tuusulassa tarjoaa sinulle mahdollisuuden paeta hetkeksi arjen kiireitä ja nauttia rauhallisesta hetkestä luonnon keskellä. Olitpa sitten intohimoinen luonnon ystävä tai kaipaat vain pientä hemmottelua, palju tarjoaa rentouttavan ja virkistävän vaihtoehdon perinteiselle kylpyammeelle. Muista kuitenkin varata palju ajoissa erityisesti suosittujen ajankohtien osalta, jotta voit varmistaa rentouttavan hetken itsellesi ja läheisillesi.