KATSASTUSHUOLLOT

Auton tuominen katsastushuoltoon ennen varsinaista katsastusta tekee katsastuksesta vaivattoman. Asiantuntijamme tarkastavat autosta samat asiat kuin katsastusmies ja laativat suunnitelman tarvittavista huolto- ja korjaustoimenpiteistä. Suunnitelman pohjalta tehdään katsastushuolto ja katsastuskorjaus, joiden päämääränä on auton hyväksyminen katsastuksessa. Katsastuskorjaus ennen katsastusta on hyödyllinen kaikille autoille iästä riippumatta, mutta erityisesti se on hyödyksi iäkkäämmille autoille.

Jos olet käyttänyt autosi jo katsastuksessa, eikä sitä ole hyväksytty, voit tuoda autosi meille korjattavaksi ja huollettavaksi. Tutustumme katsastuksesta saatuun vikalistaan ja annamme asiakkaalle hinta-arvion korjauksesta. Korjaamme ammattitaitoisesti myös katsastuksessa havaitut mahdolliset ruostevauriot. Katsastuskorjauksen valmistutta takaamme, että auto läpäisee katsastuksen.

Katsastuskäynnit asiakkaan puolesta+ katsastusmaksut

40€

Nyt myös katsastuskäytöt puolestasi, jossa haemme auton luotasi tuoden sijaisauton tarvittaessa. Katsomme auton valojen toimivuudet, rengaspaineet ja pyyhkijöiden toiminnan sekä mittaamme päästöt. Tämän jälkeen viemme auton katsastukseen puolestasi ja voit noutaa sen meiltä sopivana ajankohtana tai sopia että tuomme sen luoksesi.

Katsastuspaketti

alk. 90 €